Filmrecensie: The DUFF & LOl

Afgelopen weekend bleef een vriendin slapen, dus uiteraard keken we wat films. Dit keer ‘LOL’, die ik al eens eerder zag en ‘the DUFF’, die ik nog niet afgekeken had. Hier dus een recensie van beide films.

TheDUFFMovie

Mijn favoriet van deze twee is the DUFF. Onwijs leuke highschool film. Natuurlijk is het een beetje voorspelbaar, maar daar houden we van. 🙂 Wat ik leuk vind aan deze film, is dat het echt wel heel anders is dan bijvoorbeeld Mean Girls. Dit exemplaar is origineel en dat vind ik knap voor een typische highschoolfilm. Mae Whitman heeft de hoofdrol als Bianca en ik vind haar echt geweldig. Ze is zoooo leuk en echt een onwijs goede actrice in deze film. Ook Bella Thorne heeft een belangrijke rol, die ze weer goed speelt. Robbie Amell is natuurlijk de mooie man van de film, die (heeeel onverwachts) een relatie krijgt met Bianca.

Gewoon kijken deze film. Hij is echt geweldig.

lol-movie

Dan ‘LOL’, ook weer een highschoolfilm. Minder origineel dit keer, maar toch heel erg leuk. Iedere keer als ik deze film zie smelt ik, omdat het onwijs schattig is. Miley Cyrus heeft de hoofdrol en o, wat was ze mooi. Ik vind het echt vreselijk om te zien, dat hoe ze nu is, totaal niet overeenkomt met het mooie, ‘normale’ meisje dat ze nu is. Tuurlijk, ze heeft mooie nummers uitgebracht en zingt nog steeds als de beste. Maar de oude Miley mis ik, ik denk dat veel mensen dat doen. Maar genoeg over Miley, door naar Demi Moore. Als moeder van Lola (Miley dus), bloedmooi en een steengoede actrice.

Ook deze film is zeker het kijken waard, zoals ik al zei wel een beetje voorspelbaar.

 

Advertenties

2 gedachten over “Filmrecensie: The DUFF & LOl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s